De gezichten achter uw advies

Het bestuur

Imane Bakrim

President

Er is geen twijfel mogelijk, Imane is een vrouw vol gedrevenheid en vastberadenheid. Of het nu gaat om het werken aan haar carrière of om persoonlijke uitdagingen, Imane gaat er altijd volle gas voor. Deze balans tussen vastberadenheid en vriendelijkheid is wat haar zo geschikt maakt als president. Kortom, met haar onvermoeibare harde werk en haar hart van goud is de president van BLSC een echte inspiratiebron voor de mensen om haar heen!

-BLSC’er Simav Shekhmous

 

Vainui Boden

Vice-President Head of Legal

Vainui heeft een onuitputtelijke passie voor het recht en meer bepaald, voor het strafrecht. Maar mispak u niet, achter zijn grote kennis schuilt een nog groter hart en wil om zijn medemens te helpen. De combinatie van beide troeven is nu net waarom hij dit jaar als head of legal verantwoordelijk is voor onze juridische adviezen.
Vainui is een grote natuurliefhebber, maar hij komt ook graag naar Brussel. Daarnaast is hij ook een schitterende kok.

-BLSC’er Kylian Makins

Oumaïma Chaou

Vice-President Head of Legal

Zowel het kwalitatief afhandelen van de cases als de zorgvuldige begeleiding van onze legal consultants, zal in goede handen zijn van één van onze Heads of Legal Oumaïma. Haar liefde voor het recht, zorgvuldigheid en oog voor detail maken haar de geknipte persoon voor deze rol. Als je Oumaïma niet knus achter een goed boek vindt, dan zal ze wellicht een nieuw bakrecept aan het uitproberen zijn in haar keuken. Oumaïma’s befaamde wortelcake moet je daarom absoluut geproefd hebben! Om deze redenen -en nog veel meer- kon ik mij daarom geen betere naamgenoot als collega en vriendin wensen!

-BLSC’er Oumaima Alibrahimi

Simav Shekhmous

Vice-President Finance

Ontmoet Simav Shekhmous, de enige persoon die onze lachspieren én de financiële zorgen van BLSC kan verlichten! Als VP Finance zal zij dit jaar ons team versterken. Simav is niet alleen intelligent, maar ze heeft ook een ongeëvenaard gevoel voor humor. Daarnaast is ze ook een inspirerend persoon die ervoor zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Haar positieve energie en aanstekelijke lach zijn als een briesje op een zware dag. Ze weet hoe ze de teamgeest kan stimuleren en een omgeving kan creëren waarin iedereen zich thuisvoelt.
Dus, als je je ooit down voelt of vastzit in een financiële puzzel, wees gerust: Simav is er om je op te vrolijken en je te begeleiden naar financieel succes.

– BLSC’er Florence Saelemaekers

Anissa El Khayari

Vice-President Secretary

Anissa is een ongelooflijk lief persoon, altijd bereid om anderen te helpen. Ze verspreidt positiviteit en vrolijkheid waar ze ook gaat, als een stralend zonnestraaltje. Haar vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn bewonderenswaardig, en ze maakt de wereld om haar heen telkens een stuk mooier. Anissa is een waardevol persoon binnen ons bestuur die ons allen inspireert met haar vriendelijke karakter. Haar aanwezigheid is als een warme gloed die iedereen omarmt en geluk brengt.

– BLSC’er Imane Bakrim

Kylian Makins

Vice-President Education

Maak kennis met Kylian, de belichaming van doelgerichtheid en ambitie! Kylian is iemand die alles geeft wat hij heeft. Hij streeft naar perfectie in alles wat hij onderneemt en laat nooit iets halfbakken achter. Hij is niet alleen makkelijk in de omgang, maar ook iemand die zich openstelt voor iedereen. Met zijn vriendelijke en gastvrije houding weet hij een positieve sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Binnen BLSC zal Kylian zich voornamelijk bezighouden met het organiseren van workshops met verschillende advocatenkantoren, iets dat volledig op zijn lijf is geschreven. Kort samengevat is Kylian dus de persoon met wie je na een lange werkdag een goed gesprek kunt hebben, onder het genot van een fancy cocktail natuurlijk!

– BLSC’er Oumaïma Chaou

Amber Michiels

Vice-President Expansion

De nieuwste aanwinst van BLSC is niemand minder dan Amber Michiels. Deze gedreven rechtenstudente zal dit academiejaar met de nodige motivatie de functie van VP Expansion op zich nemen. Ze staat onder andere in voor de uitbreiding van BLSC naar de andere studentensteden. Daarnaast is Amber ook het aanspreekpunt en de coördinator voor de bestaande en toekomstige zusterverenigingen. Haar warme persoonlijkheid, gedrevenheid en spontaniteit maken van haar de ideale persoon om deze functie uit te oefenen.
Amber heeft een liefde voor het internationaal & Europees recht, maar ook het strafrecht laat haar niet koud. Naast haar passie voor het recht, geniet Amber ook erg van etentjes met haar vrienden. Bovendien kan je Amber vaak terugvinden in de fitness, waar ze helemaal tot rust kan komen.

– BLSC’er Anissa El Khayari

Oumaima Alibrahimi

Vice-President Human Resources

Haar liefde voor mensenrechten en haar sterk rechtvaardigheidsgevoel maken van Oumaima de perfecte persoon om de functie van VP Human Resources te vervullen. Haar belangstelling voor gelijkheid en rechtvaardigheid vertaalt zich ook in haar inzet bij Amnesty International. Naast haar studies brengt Oumaima haar vrije tijd het liefst door met vrienden en famillie. Daarnaast kan je haar nooit teleurstellen met een weekendje weg. Op vakantie is Oumaima gekend als de gids van de groep. Ze weet als geen ander waar de leukste hotspots te vinden zijn. Als VP HR is Oumaima onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van teambuildings, wat gezien haar kennis voor hotspots uiteraard kinderspel is. Met haar enthousiasme is ze het zonnetje in huis en houdt ze de groepssfeer binnen BLSC hoog!

– BLSC’er Amber Michiels

Florence Saelemaekers

Vice-President Marketing

Wie beter om onze marketing aan toe te vertrouwen dan aan Florence? Met haar creatieve vaardigheden weet ze de activiteiten van BLSC op een originele manier te laten zien aan de buitenwereld. Dat doet ze steeds weer op innovatieve wijze en met de nodige aandacht voor de juiste stijl en ambience. Op die manier laat ze geen enkele kans onbenut om een inkijk te geven in de belevenissen van BLSC.
Florence is iemand die houdt van de eenvoudige dingen in het leven: koken, terrasjes doen, dieren, natuur en bloemen…
Maar ze laat ze zich ook graag verleiden om de stad in te trekken en zo nieuwe hotspots in het mooie Brussel te ontdekken. Zeg nu zelf: wie beter om de marketing te verzorgen dan iemand die zo van alle markten thuis is?

– BLSC’er Vainui Boden

De consultants

Femke Joosten
Heisem Haj Abdo
Türkan Gülal
Laura Beauduin
Kato van Riet
Asya Esra Ipek
Nawal El Abr
Haya AbuRhahma
Emma Snauwaert
Darren Mijs
Ikram Achmal
Nora Bensalah
Nora Ertug
Eren Ercebi
Angela Musuamba Ntembua
Ali Ahmed
Alejandro Perez
Kato Dendooven
Bo Steenhoudt
Julie Pham
Yüksel Samet Gündogan

Ons team staat klaar om je te helpen!