De gezichten achter uw advies

Het bestuur

Houda Berrada

President

Na vorig academiejaar de rol als VP Education te hebben vertolkt, had Houda nog geen genoeg als bestuurslid bij Brussels Law School Consultancy en vertegenwoordigt ze dit jaar de functie van voorzitter. Houda heeft een liefde voor verschillende takken binnen het recht, zoals economisch -en publiekrecht. Als gedreven rechtenstudente is het haar passie om mensen bij te kunnen staan met allerlei problemen en houdt ze ervan om continu bij te leren en nieuwe zaken te ontdekken. Naast haar studies, kan ze worden bekoord door theater of een goed boek. Ook laat ze zich graag omringen door vrienden en vindt ze ook plezier in het spelen van verschillende sporten, in het bijzonder voetbal. Ook heeft ze een zwak voor het ontdekken van nieuwe culturen en daarom is reizen dan ook een van haar favoriete bezigheden

Farah Ichiche

Vice-President Legal

Farah vervult met een sterke betrokkenheid de positie van Head of Legal en Ondervoorzitter bij BLSC. Haar leergierigheid en ambities zorgden ervoor dat zij naar haar carrière aan de hogeschool, meteen in de universitaire wereld is gesprongen om haar te specialiseren in sociaal recht. Als Head of Legal vormt zij enerzijds de schakel tussen de consultants en de klanten, maar verzekert zij anderzijds mee de kwaliteit van het advies van BLSC. Farah haar passie voor sociaal recht veruitwendigt zich in het constant streven naar een goede balans tussen het welzijn van haar medemens en het bereiken van een goede klanttevredenheid. Je kan Farah altijd wel terugvinden in de natuur waar ze haar jogsessies houdt of in de keuken om haar baktalent verder te ontwikkelen.

Charlotte Vannooten

Vice-President Legal

Met de nodige motivatie zal Charlotte dit academiejaar mede de taak van VP Head of Legal op zich nemen. Haar passie voor het recht kan niemand ontkennen. Het is net daarmee dat Charlotte heeft besloten om zich verder te verdiepen in het publiekrecht. Als gedreven Head of Legal is zij eindverantwoordelijke voor het hoog houden van de juridische kwaliteit van het advies van BLSC en staat zij tevens de consultants bij in complexe dossiers. Naast haar passie voor het recht kan gewezen worden op haar voorliefde voor zwemmen, waar zij telkens haar ijzeren doorzettingsvermogen op de proef weet te stellen. Zodoende kan je Charlotte altijd wel aantreffen in het zwembad of in open wateren.

Yuan Sun

Vice-President Marketing & Sales

Voor alles wat met de marketing van BLSC te maken heeft moet je bij Yuan zijn. Hij neemt dit jaar met de nodige creativiteit de taak van VP Marketing op. Zodoende houdt hij zich bezig met alles wat langs de social media-kanalen passeert en bekommert hij zich voorts met hoe BLSC naar de buitenwereld overkomt. Daarnaast staat hij steeds in constante dialoog met alle bestuursleden om ieders activiteiten en projecten te helpen waar nodig en te promoten. Met deze functie bewijst Yuan nogmaals zijn veelzijdigheid en zijn eeuwige drang om alles wat onbekend voor hem is te ontdekken. Deze tendens wordt ook door hem aangehouden in zijn vrije tijd, welke hij weet op te vullen door constant nieuwe zaken en plaatsen te ontdekken.

Gabrielle Sumulong

Vice-President Finance

Ambitieus, sociaal en oprecht. Zo kan je Gabrielle wel beschrijven. Avoir le coeur sur la main, maar het hart altijd op de juiste plaats. Met deze ingesteldheid deinst zij nooit terug van een nieuwe uitdaging. En deze nieuwe uitdaging is deze keer de functie van VP Finance. Naast het cijfermatig gebeuren is Gabrielle sterk begaan met de internationale dimensie van het recht. Zodoende staat zij sterk achter de samenwerking van verschillende landen en actoren ten einde diverse doelen in deze wereld te kunnen bereiken. Door de werking van BLSC wilt ze graag het recht met de maatschappij verenigen en het recht als een verstaanbaar middel maken voor iedereen.

Imane Bakrim

Vice-President Education

Het sterk gevoel voor rechtvaardigheid en de doordrongen wil om zichzelf constant verder te ontplooien maakt van Imane de perfecte VP Education binnen BLSC. Dit jaar zal zij instaan voor het organiseren van de talrijke workshops en activiteiten om de softskills van onze consultants te blijven optimaliseren. Vanuit haar functie slaat zij tevens de brug met verschillende advocatenkantoren en verzekert zij een goede samenwerking. Haar rechtvaardigheidsgevoel zorgt ervoor dat zij een bijzondere voorliefde koestert voor mensenrechten en verklaard ook meteen haar betrokkenheid bij Amnesty International, waar zij reeds jaren als studentencoördinator actief is. Naast haar studies speelt Imane prachtig piano en kan je haar nooit teleurstellen met haar favoriete bezigheid: een fijn etentje met haar vrienden.

Batuhan Aydemir

Vice President Secretaris

Batuhan is 24 jaar en zit in zijn 2de master rechten. Hij focust zich vooral op het publiekrecht, maar heeft ook een voorliefde voor het ondernemingsrecht. Hij begon zijn academische opleiding in de politieke wetenschappen, maar schakelde over naar rechten waar hij zich beter thuisvoelt. Hij vervult binnen BLSC de taak van penningsmeester.

Kevin Ndikumana

Vice President Expension

Met de nodige motivatie neemt Kevin de positie van VP Expansion op zich. Door onze constante groei en onze drang om steeds meer studenten de kans te geven om juridische ervaring op te doen, staat Kevin in voor het uitbreiden van de activiteiten en werking van BLSC naar andere studentensteden. Daarnaast opereert hij als aanspreekpunt en coördinator voor de bestaande en toekomstige zusterverenigingen, waarbij hij zijn doel om als één groot team werkzaam te zijn, waar maakt. Het feit dat hij na zijn masteropleiding heeft besloten om zich verder te specialiseren in het vennootschapsrecht getuigt nogmaals van zijn sterke ambities in het leven. Naast het studeren en zijn functie bij BLSC is hij enorm gepassioneerd door geschiedenis, architectuur, sport en reizen (Rwanda is een ware aanrader)!

Tim Van Gheluwe

Vice President HR

Dit academiejaar vervult Tim de functie van VP Human resources. Immer-enthousiast neemt hij de taak van het rekruteringsproces op zich, waarbij hij naar gemotiveerde rechtenstudenten opzoek gaat die onze passie voor recht & maatschappij delen. Naast dit alles staat Tim tevens garant voor het hoog houden van de groepssfeer binnen BLSC. Dit doet hij mede door het organiseren van verschillende teambuilding activiteiten, maar ook door zijn positie als vertrouwenspersoon. Zijn belangstelling voor het internationale – in het bijzonder de wisselwerking tussen een scala aan vaak totaal uiteenlopende actoren – maakt dat Tim besloot zich verder te specialiseren in het internationaal & Europees recht. Tim kan je steeds te bereiken voor een gezellig avondje uit eten of een tripje naar de wondere wereld van expositieruimten, concerthallen en musea.

Hanae Berrada

External Advisor

Hanae verrijkt het team van BLSC door haar optreden als External Advisor. Als gemotiveerde studente Handelsingenieur en met flink wat ervaring in verschillende domeinen weet ze de nodige passie en kennis voor ondernemen en strategie aan de dag te brengen. Als External Advisor zal zij met een frisse blik BLSC proberen te doen excelleren en helpen ons verder op de kaart te zetten. Dit doet zij door mee na te denken bij belangrijke beslissingen. Mede door haar positie maakt Hanae een fundamentele bouwsteen uit voor het uitstippelen van de strategie van BLSC.

De consultants

Femke Joosten
Kylian Makins
1674429612460
Oumaima Alibrahimi
Cheyenne Byrne
Anissa Al Khayari
Oumaima Chaou
Yassine Idrissi Semlali
Simav Shekhmous
Florence Saelemaekers
Amber Michiels
Yüksel Samet Gündogan
Vainui Boden
Ibtissam Lahmini
Elizabeth Katuyeva
Adriana Vargas Montesino

Ons team staat klaar om je te helpen!