De gezichten achter uw advies

Het bestuur

Vainui Boden

President

Ontmoet onze geweldige collega, Vainui! Als een gedreven persoon met een passie voor strafrecht, is hij altijd vastberaden om mensen te helpen. De combinatie van beide maakt hem zonder twijfel de geknipte persoon voor de rol als president.

Niettemin schuilt achter Vainui een fantastische kok. Het BLSC-team kan altijd rekenen op heerlijke gerechten, en niemand van ons zegt daar ooit nee tegen. Kortom, zijn gedrevenheid, toewijding en passie om anderen bij te staan is een echte inspiratiebron voor velen.

-BLSC’er Alejandro Perez

Darren Mijs

Head of Legal

Darren’s passie voor het recht en zijn nauwkeurige aanpak maken hem de perfecte persoon om dit jaar de rol van Head of Legal op zich te nemen. Hij zorgt ervoor dat alle juridische zaken met zorg en expertise worden afgehandeld en biedt daarnaast uitstekende begeleiding aan onze legal consultants.

Darren is niet alleen op professioneel vlak een uitsteker, maar ook daarnaast is hij een enorm lief en benaderbaar persoon. In zijn aanwezigheid voelt iedereen zich direct op hun gemak, wat zijn werk alleen maar ten goede komt. Zijn warme en empathische persoonlijkheid maakt hem een geliefde collega en vriend, en ik ben er ten volle van overtuigd dat hij deze functie met glans zal vervullen!

-BLSC’er Kato Dendooven

Alejandro Perez

Head of Legal

Alejandro is een opgewekte en sociale persoon die positief in het leven staat. Hij is gedreven en zoekt voortdurend naar uitdagingen, waardoor opgeven geen optie voor hem is.

Alejandro heeft een passie voor het burgerlijk recht, met een specifieke interesse in personen- en familierecht en familiaal vermogensrecht. Zijn verlangen om mensen te helpen heeft hem ertoe aangezet om rechten te studeren en zich aan te sluiten bij BLSC. Alejandro neemt graag verantwoordelijkheden op zich en heeft een scherp oog voor detail, kwaliteiten die als Head of Legal niet te missen zijn. Naast zijn juridische passie weet Alejandro ook tijd vrij te maken voor ontspanning en gezelligheid. Hij geniet zowel van zwemmen als avonden op het terras, en hecht veel waarde aan vriendschappen. Zijn veelzijdigheid in combinatie met zijn professioneel engagement maakt van Alejandro een zeer geschikte Head of Legal en een waardevolle aanwinst voor het team.

-BLSC’er Ines De Ryck

Kato Dendooven

Vice-President Finance

Ontmoet onze VP Finance, Kato Dendooven. Ze wordt niet alleen gekenmerkt door haar uitmuntende professionele kwaliteiten, maar ook door haar prachtige persoonlijkheid. Het is moeilijk voor te stellen dat er iemand anders is die deze functie met meer competentie en toewijding zou vervullen dan zij. Kato is een gedreven studente fiscaal recht, altijd bereid om anderen bij te staan en te ondersteunen.
 
Haar vermogen om haar avontuurlijke geest te combineren met een kalme en doelgerichte aanpak stelt haar in staat om zowel persoonlijk als professioneel te excelleren. Maar zelfs in haar ontspanningstijd geeft ze toe aan haar nieuwsgierigheid door zich te verdiepen in true crime en historische documentaires. Haar voortdurende streven naar kennis en haar toewijding aan haar vakgebied maken Kato de ideale persoon om de rol van VP Finance met buitengewone toewijding en passie te vervullen.

-BLSC’er Haya Aburahma

Ikram Achmal

Vice-President Secretary

Met haar eigen, spontane humor kan Ikram altijd een glimlach op ieders gezicht toveren. Niet alleen haar lachspieren maar ook haar hart zit op de juiste plaats: ze is een toegewijde vriendin voor de mensen dichtbij haar, iemand waar je altijd op kan rekenen. Die passie en toewijding heeft zij in alle aspecten van haar leven maar van reizen en zonsondergangen kan zij het meest genieten.

De kennis, ervaringen en verschillende perspectieven die Ikram van haar reizen over de hele wereld meebracht verrijken het team op unieke wijze en maken haar onmisbaar voor zowel de werking als de sfeer binnen BLSC.

-BLSC’er Darren Mijs

Ines De Ryck

Vice-President Education

Meet Ines. Met haar specialisatie in internationaal en Europees recht en haar grote interesse in mededingings- en privacyrecht, brengt ze een schat aan kennis en passie mee naar onze vereniging. Professioneel gezien blinkt Ines uit door haar verantwoordelijkheidsgevoel en analytisch denkvermogen. Ines zal ons team ondersteunen door onder andere workshops met advocatenkantoren te organiseren.

Door haar rustige, vriendelijke en sociale persoonlijkheid kijk ik er alvast naar uit om het komend academiejaar samen een deel uit te maken van eenzelfde team!

-BLSC’er Asya Ipek

Haya Aburahma

Vice-President Expansion

Wanneer je Haya tegenkomt, begroet ze je steeds met een aanstekelijke glimlach. Ze bezit de onvolprezen eigenschap om steeds het beste in iemand te zien en dat ook naar boven te halen. Als VP Expansion zal Haya instaan voor de uitbreiding van BLSC en cruciaal daarin is ook de band met onze zusterverenigingen. Daarbij zal ze haar uitstekende social skills en can do attitude optimaal benutten voor deze uitbreiding en natuurlijk ook voor de huidige samenwerkingen. Geen twijfel erover dat dat allemaal in orde komt, want wie beter om BLSC daarin te vertegenwoordigen dan iemand die door iedereen zo graag gezien is?

-BLSC’er Vainui Boden

Angela Musuamba Ntembua

Vice-President Human Resources

Ons teamlid dat verantwoordelijk is voor Human Resources valt direct op door haar empathische, gedreven en vreugdevolle karakter. Ze heeft een natuurlijke gave om zich in anderen te verplaatsen en biedt altijd een luisterend oor, wat haar geliefd maakt bij iedereen om haar heen. Haar gedrevenheid uit zich in haar vastberadenheid en enthousiasme, wat zorgt voor een inspirerende energie in ons team. Bovendien is haar vreugdevolle persoonlijkheid aanstekelijk, en brengt ze een positieve en levendige sfeer waar iedereen van geniet.

-BLSC’er Ikram Achmal

Asya Esra Ipek

Vice-President Marketing

De consultants

Femke Joosten
Heisem Haj Abdo
Türkan Gülal
Laura Beauduin
Kato van Riet
Asya Esra Ipek
Nawal El Abr
Haya AbuRhahma
Emma Snauwaert
Darren Mijs
Ikram Achmal
Nora Bensalah
Nora Ertug
Eren Ercebi
Angela Musuamba Ntembua
Ali Ahmed
Alejandro Perez
Kato Dendooven
Bo Steenhoudt
Julie Pham
Yüksel Samet Gündogan

Ons team staat klaar om je te helpen!